Alltid ansluten

Rain Bird låter dig hantera dina kunder från din handflata och ger dem den tillgång som de efterfrågar. Oavsett om du är i din bil på en annan plats eller om din kund står i sin trädgård så är ni båda alltid ansluten till deras trädgård.

Spara vatten. Spara pengar. Året runt.

Automatiska säsongsjusteringar minskar vattenförbrukningen
med så mycket som 30% vilket sänker månatliga vattenräkningar.

 

Fullständigt Anpassningsbar

Gruppera kunder efter deras Homeowner Association, ladda upp bilder på deras gårdar och begär notiser om deras bevattningssystem. Du har total kontroll.

Lokalt Rätt

Få tillgång till lokal väderdata från internet, eller direkt via en valfri regnsensor. Oavsett vilket “moln” du använder så kommer du att spara vatten.

Notifieringar

Lås upp informationen inuti styrenheten och använd den för att bättre hantera vattenanvändning. Få frysvarningar och säsongsjusteringsnotiser på din smarttelefon eller surfplatta.

KONTROLL HÄRIFRÅN...
ELLER HÄR!

Kontrollera Flera Timers

Med Rain Bird appen så kan du kontrollera flera olika timers placerade var som helst i världen. Installera Rain Bird appen på flera enheter, eller dela din kontroll på ett säkert sätt med husägare, andra gruppmedlemmar, trädgårdsarbetare med flera.

Hur det Fungerar

Nu när du förstår fördelarna med att lägga till WiFi till ett sprinklersystem, ta en närmare titt på Rain Bird appen och se hur lätt det är att skapa ett anpassat program för de gårdar som du hanterar.